https://www.hidrolizaltkollagen.hu/kollagen-terhesseg-alatt/
Oldal kiválasztása

A jól elkészített kollagén ital

A jól elkészített kollagén ital tartalmazza azokat a fehérjéket, amelyek bőségesen megtalálhatók az emberi szervezetben. A kollagént az emberi szervezet egészen 25 éves korig előállítja, de sajnos utána az évek folyamán évről évre csökken a szervezetben megtalálható kollagén mennyiség.

Számos tanulmány utal arra, hogy 40 év felett a kollagén hiány 30%, még 50 év felett ez a hiány akár 60% -os is lehet, ha nem történik a megfelelő pótlás.

Hogyan pótolhatjuk a kollagént?

A kollagén számos ételben megtalálható, mint pl. a csirke, sertés, vagy a marha csontokban, porcaiban, bőrökben. A pótlás egy része tehát ezeknek az ételek fogyasztásával is történhet, de ez elenyésző mennyiség ahhoz, hogy megfelelő mennyiségű kollagént tartalmazzon a szervezet. Ezért kollagén ital formában érdemes pótolni a mennyiséget.

A kollagén ital por

A kollagén italpor készülhet halból, sertésbő vagy marhából hidrolizálás útján. A köztudatban már jól ismert hidrolizált kollagén por segítségével el tudjuk érni a napi minimum 15 g kollagén bevitelét, amivel megfelelő szintre emeljük a szervezet kollagén tartalmát.

A kollagén italporokat a gyártók igyekeznek úgy előállítani, hogy az nemcsak ízletes, de a hidrolizálással a szervezet számára könnyen emészthető is legyen. A kollagén felszívódását minden képpen legalább 1 000 mg C-vitamin bevitellel kell támogatni, mert a nélkül remény sincs, hogy elérjük a megfelelő kollagén szintet.

Egy mondatban
A kollagén megfelelő szinten tartásával elérjük, hogy a bőr, izmok, erek, csontok, ízületek, rugalmasak és stabilak legyenek.

 

 

Ribizli ízű kollagén por

400 g kiszerelésben

Eper ízű kollagén por

400 g kiszerelésben

Natúr kollagén por

1 000 g kiszerelésben

kollagén és az immunrendszer

GDPR PeteristvanBlog

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This